Brynäs i Blodet logotype

Dag 8 utanför SHL

Publicerad: 2023-03-31 20:45

Då kom det äntligen ETT LIVSTECKEN. Eller det kom väl egentligen flera. Det första på sociala medier som berörde medlemsskap, 1000 nya på en vecka och nu siktas det mot 10000. Lite senare dök det upp en intervju med Klubbdirektör Svedman. Efter några genomlyssningar, har jag lite tankar:

Mina intryck av intervjun är lite blandade. Jag gillar verkligen inte den här formen av informationsspridning när en person blir "intervjuad" med en massa ledande frågor. Jag tycker det känns otroligt krystat. Det uppstod när Brynäs började göra egna pod-avsnitt, och där funkar det möjligen. När det gäller att delge information så föredrar jag det i skriven form. "Intervjuformen" passar dessutom inte alla, det kommer med kroppsspråk, känslospel etc som personer som inte är vana att vara med i "tv" inte tänker på och det blir lätt att det förmedlas osäkerhet runt budskapet, när det kanske i första hand handlar om osäkerhet att stå framför en kamera.

Vi fick en del matnyttigt, tränare bör vara klar under kommande vecka, även spelare var på gång att få klart med och de har jobbat med en tvåårig budget för att ha koll på saker om det blir ett andra år i andraligan. Det pratades även lite identitet, och där är jag riktigt nyfiken över vad som kommer att hända. Det finns ett enormt behov där, det gäller bara att göra ett gediget jobb där, särskilt från oss medlemmar.

Sen fanns det en del saker jag inte gillade alls, eftersom det gått en vecka så tycker jag det känns onödigt att prata om historien, med allt som hände runt säsongsavslutningen. Jag ser hellre att vi blickar framåt. En mycket märklig ordväxling skedde när Svedman får frågan om vi "kommer att ställa ett starkt hockeylag på isen när Allsvenskan börjar". Svaret landade i nåt slags "jag vet inte" och "jag hoppas". När det nu är specialskrivna frågor, är det önskvärt med klara svar. Annars är det bättre att skippa frågan helt. Jag vet att Svedman har en väldigt defensiv approach, men i det här läget behövs det mer offensiv. Det pratades även om kontinuitet, jag vill ägna ett helt åt det ordet. Håll utkik efter det!

Slutligen en lite löjlig grej, kan tyckas, men LJUSSÄTTNINGEN! Nu är ju inte jag någon expert alls, men ett mörkt rum med starkt motljus har väl sällan gett ett bra resultat?

Sammanfattningsvis, jag ger det godkänt, OM det följs upp med tätare kommunikation och lite mer framåtanda i fortsättning. Men det som inte pratades alls om, och är enormt viktigt är MEDLEMSMÖTE. BOKA IN ETT DATUM BARA!